Uusi neljä osaa sisältävä ohjelmasarja opetuksen tueksi matkailualan ammattilaisilta tuleville ammattilaisille

Tekijätiimillä on yhteensä yli 100 v matkailualan kokemusta ja päätimme antaa sen kaiken osaamisen ja ammattitaidon tulevien ammattilaisten käyttöön. Opiskelijat eivät pääse meidän luoksemme kohdemaihin, mutta me pääsemme teidän luoksenne oppilaitoksiin.

Matkailualalla me olemme käyneet läpi Sars-viruksen, 90-luvun pankkilaman, tuhkapilvet, 9/11 -tapahtumat jne. Matkailuala tarjoaa tulevaisuudessakin lukemattomat määrät erilaisia työuria. Me haluamme luoda opiskelijoihin tulevaisuuden uskoa ja ennen kaikkea uskoa ammattiin, jota he opiskelevat.

Ohjelmat tulevat Lontoosta, Pariisista, Amsterdamista ja Alicantesta. Näytämme kohteiden nähtävyydet, mutta tällä kertaa ammattilaisen silmin ja ammattilaisen kertomana. Mitä kaikkea kaupunki- tai luonto- oppaan tulee osata ja tietää? Entä matkatoimistoammattilaisen tärpit? Millaista tietämystä ja näkemystä työ lentoyhtiöissä vaatii? Lisäksi paneudumme jokaisen maan tapa- ja ruokakulttuuriin sekä niihin seikkoihin, jotka pitää ymmärtää kyseisessä maassa toimiessaan. Kuulemme myös näiden neljän henkilön erilaiset uratarinat englanniksi, muut osuudet ovat suomeksi.

Maailmanlaajuisen tilanteen takia normaaliin opiskeluun kuuluvat vierailijaluennot ja tutustumiset koti- ja ulkomaisiin kohteisiin sekä opintomatkat jäävät tekemättä. Me haluamme, että opiskelijat pääsevät silti kokemaan ja oppimaan heille tärkeitä asioita. Opettajille ohjelmat tarjoavat erinomaista materiaalia opetuksen tueksi. Ohjelmat sisältävät kokonaisvaltaiset paketit neljään Euroopan maahan, niiden tapakulttuuriin, historiaan, nähtävyyksiin sekä ruoka- ja juomakulttuuriin. Lisäksi pääsemme kuulemaan neljä erilaista upeaa uratarinaa matkailun ammattilaisten itse kertomina.

Ohjelman tuotannosta, myynnistä ja markkinoinnista vastaa Sari-Leena Heilanen.

Tuotannon teknisestä puolesta vastaa Adam Sutton Lontoossa.

Tuotanto, myynti ja markkinointi

Sari-Leena Heilanen

sari-leena@sarastaa.fi

Tekninen toteutus

Adam Sutton

info@adamsuttonfilm.com

Kertojat

Lontoo: Minna Andersen; minna.andersen.uk@gmail.com

Amsterdam: Jari Einiö; jari@suomihousejari.com

Pariisi: Leila Rajander; rajander.leila@orange.fr

Alicante: Jaana Pohjanheimo; Jaana.pohjanheimo@gmail.com