Sari-Leena Heilanen

Sari-Leena Heilanen on Sarastaa perustaja ja omistaja. Olen Yin Jooga-, meditaatio- ja rentoutusohjaaja. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, kotitalousopettaja. Minulla on myös Ranskassa suoritettu viinialan tutkinto ja matkailualan tutkinto. Opettamisessa painotan yksilöllisyyttä ja kunkin omaa henkilökohtaista matkaa. Itsensä kuunteleminen, omien rajojen, itsetuntemuksen ja omien vahvuuksien kasvattaminen ovat lähellä sydäntäni. Minulla on pitkä yleisurheilu-, tanssi-, opettaja- sekä johtajatausta, jotka näkyvät varmasti ohjauksessani. Kannustan sinua reippaan lempeästi, mutta en lainkaan ryppy otsassa. Mielen ja kehon yhtäaikainen kuunteleminen on ohjaukseni keskiössä.

Anne Jussilainen, Jaana Hirvonen ja Kreeta Ranki

Anne on yin-jooga ohjaaja. Hän on ohjannut joogamatkalaisia Kreikassa, Turkissa ja Espanjassa. Päivätyö Annella on terveydenhoidon parissa, ja tätä ennen pitkä ura pankki- ja yritysmaailmassa. Ohjaajana Anne haluaa luoda joogaajille tunteen, että tunneille on matala kynnys osallistua ja jooga on kivaa, ei lainkaan niin vakavaa. 

Jaana on ratkaisukeskeinen ja positiivinen valmennuksen ammattilainen. Jaanan parin vuosikymmenen valmentajamatka sai jatkoa Life Coaching maailmasta. Jaana painopisteet valmennuksessa ovat: kanssakulkeminen, kuuntelu, kunnioitus ja ymmärtäminen. Viikonlopuissa teitä ohjaa mielen personal trainer, joka valmentaa aina eteenpäin katsoen ja yhdessä oivaltaen. 

Kreeta on filosofi, hoitaja, ja joogaopettaja, jonka erityisalaa on joogan filosofia ja joogan terapeuttiset sovellukset. Kreetan ohjauksessa on helppo aloittelijan tulla ensikertaa matolle. Kreeta on kanssamme Harjattulan Kartanon viikonlopuissa.